Pilko ja paista - Ruoanvalmistuksen sanastoa

Majakangas, Pirkko; Pöyhönen, Hanna-Liisa
Nimeke: Pilko ja paista - Ruoanvalmistuksen sanastoa
Tekijät: Majakangas, Pirkko (Kirjoittaja)
Pöyhönen, Hanna-Liisa (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789521308475
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 13,00 € (11,82 € alv 0 %)


Kustantaja: Opetushallitus
Painos: 4. painos, 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 64
Tuoteryhmät: Erityisopetus
Suomi toisena kielenä
Kirjastoluokka: K68 KOTITALOUS. LAITOSTALOUS
Kouluaste: Ammatillinen- ja aikuiskoulutus
Sanasto on tarkoitettu ravintola-alan perusopintojen tukimateriaaliksi lähinnä maahanmuuttajille, mutta se soveltuu myös erityisryhmien käyttöön. Kirjassa käsitellään ruoanvalmistusmenetelmiä ja esitellään tärkeimmät ruoanvalmistuksessa käytettävät työvälineet. Kirjaan on myös koottu valikoima ruokasanoja ja ruokalistassa käytettäviä sanoja. Lisäksi kirjassa on selvitetty eri tilavuusmitat ja se, miten joitakin raaka-aineita paloitellaan. Työvälineistä sanastossa on paljon selkeitä kuvia. Lisäksi kuvia on asiakaspalvelutilanteista. Niiden avulla voidaan opiskella ryhmässä erilaisia työhön liittyviä vuorovaikutustilanteita.

Kirjaa voidaan käyttää materiaalina erilaisissa opiskeluryhmissä, mutta se soveltuu käytettäväksi myös itseopiskelussa.


Suosittelemme myös tuotteita