På svenskaIn English

Pilko ja paista — Ruoanvalmistuksen sanastoa

Majakangas, Pirkko; Pöyhönen, Hanna-Liisa
Nimeke: Pilko ja paista — Ruoanvalmistuksen sanastoa
Tekijät: Majakangas, Pirkko (Kirjoittaja)
Pöyhönen, Hanna-Liisa (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789521308475
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 15,00 € (13,64 € alv 0 %)


Kustantaja: Opetushallitus
Painos: 4. painos, 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 64
Tuoteryhmät: Erityisopetus
Suomi toisena kielenä
Kouluaste: Ammatillinen- ja aikuiskoulutus
Sanasto on tarkoitettu ravintola-alan opintojen tukimateriaaliksi lähinnä maahanmuuttajille, mutta se soveltuu myös erityisryhmien käyttöön. Kirjassa käsitellään ruoanvalmistusmenetelmiä ja esitellään tärkeimmät ruoanvalmistuksessa käytettävät työvälineet. Kirjaan on myös koottu valikoima ruokasanoja ja ruokalistassa käytettäviä sanoja. Lisäksi siinä selitetään havainnollisesti eri tilavuusmitat ja miten joitakin raaka-aineita paloitellaan. Kirjassa on selkeitä kuvia työvälineistä ja asiakaspalvelutilanteista. Niiden avulla voidaan opiskella ryhmässä erilaisia työhön liittyviä vuorovaikutustilanteita.


Suosittelemme myös tuotteita