På svenska In English

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilatessaan asiakas hyväksyy tilaus- ja toimitusehdoissa mainitut ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. 

Toimitustavat, painetut tuotteet 

Nouto Postista -toimitustavalla tilaus toimitetaan lähimpään Postin toimipaikkaan noudettavaksi,

Toimituskulut, painetut tuotteet

6,90 € Nouto Postista
8,90 € Toimitus vastaanottajalle

20,00 € Toimitus ulkomaille

Toimitusmaksu on aina tilauskohtainen. Se peritään yhden kerran tilausta kohden, eikä muutu toimituserien määrästä riippuen. Toimitusmaksu veloitetaan ensimmäisen osatoimituksen yhteydessä.
 

Toimitusajat, painetut tuotteet 

Toimitusaika riippuu tilattujen tuotteiden saatavuudesta. Tuotteiden saatavuustiedot ilmoitetaan aina tuotteen perustietojen yhteydessä. Varastotuotteet lähetetään 1-3 työpäivää tilauksesta. Muiden tuotteiden toimitusajat vaihtelevat tuotteiden saatavuudesta riippuen. Eurooppaan tilattujen tuotteiden toimitusaika on perustoimitusajan lisäksi 3-7 työpäivää ja Euroopan ulkopuolelle 6-14 työpäivää.

Tilauksesta saattaa muodostua useampi toimituserä, tilatut tuotteet laskutetaan toimituserittäin.

Tuotteen toimituksen oleellisesti viivästyessä, pyrimme viipymättä ilmoittamaan siitä asiakkaalle. Asiakas voi perua tilauksensa, jos toimitus ei ole tapahtunut verkkokaupan ilmoittamassa ajassa. Rekisteröityneet asiakkaat voivat seurata tilaustapahtumaansa verkkokaupassa.

Tilauksen peruutus ja palautusoikeus, painetut tuotteet 

Verkkokaupan asiakkailla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osan siitä neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Tuotteiden palautusosoite tilauksen peruuntuessa:
Kirjavälitys Oy
Asiakaspalautus
Hakakalliontie 10
05460 Hyvinkää

Käyttämättömän/jälleenmyyntikelpoisen tuotteen mukaan tulee liittää tilauksen mukana toimitettu palautuslomake.

Tilaukseen ja toimitukseen liittyvät reklamaatiot voi lähettää osoitteeseen: asiakaspalvelu@kirjavalitys.fi

Digitaaliset oppimateriaalit, henkilöasiakkaat 

Verkkokaupassa voi ostaa käyttöoikeuksia digitaalisiin oppimateriaaleihin. Asiakas voi käyttöoikeutensa perusteella käyttää oppimateriaalia sen käyttöehtojen mukaisesti. Oppimateriaalin käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä oppimateriaalin käyttöympäristöön. Oppimateriaali toimitetaan tilausvahvistuksen mukaisesti. Toimitus on maksuton. Oppimateriaalin käyttöoikeus alkaa, kun tilausvahvistuksessa lähetetty aktivointikoodi on käytetty. Aktivointikoodi tulee käyttää 18 kuukauden kuluessa sen ostamisesta. 


Digitaaliset oppimateriaalit, oppilaitosasiakkaat 

Oppilaitosasiakkaita ovat Suomessa ja ulkomailla toimivat suomalaisen koulutusjärjestelmän koulutustoimijat (koulutuksen järjestäjät, opetuksen järjestäjät, vapaan sivistystyön ylläpitäjät) sekä niiden ylläpitämät oppilaitokset ja toimipisteet. Oppilaitosasiakkaan tulee rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi. Rekisteröitymisen yhteydessä oppilaitosasiakas valitsee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Rekisteröityneillä asiakkailla on velvollisuus huolehtia siitä, että heidän käyttäjätunnuksensa ja salasanansa eivät joudu ulkopuolisen käsiin. Rekisteröityneet vastaavat kaikista heidän käyttäjätunnuksillaan tehdyistä tilauksista. 

Verkkokaupassa oppilaitosasiakas voi ostaa käyttöoikeuksia digitaalisiin oppimateriaaleihin. Digitaalinen oppimateriaali toimitetaan oppimateriaalin käyttöympäristöön. Toimitus on maksuton. Tilausvahvistuksen jälkeen oppimateriaalin käyttöympäristö lähettää erillisen viestin ostotapahtuman yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Viestissä on ohjeet ja aktivointikoodi oppimateriaalin käyttöönottoon. Viesti tulee välittää oppimateriaalia käyttävälle opettajalle, jotta ostetut lisenssit saadaan käyttöön. 

Oppilaitosasiakkaan ostamien lisenssien käyttöönotto ja käyttäminen edellyttää sekä opettajilta että oppilailta MPASSid:llä tunnistautumista oppimateriaalien käyttöympäristöön. MPASSid:n avulla käyttöympäristö tunnistaa, onko käyttäjä opettaja vai oppilas. 

Oppilaitos voi käyttöoikeutensa perusteella käyttää oppimateriaalia sen käyttöehtojen mukaisesti. Oppimateriaalin käyttöoikeus alkaa ja päättyy ostetun lisenssityypin mukaisesti:  

  • Käyttöoikeus alkaa ja päättyy lisenssin mukaisina päivämäärinä (esim. 1.8.–31.7.). 

  • Käyttöoikeus alkaa, kun aktivointikoodi on käytetty ja päättyy lisenssin (esim. 12 kk) mukaisesti. Aktivointikoodi tulee käyttää 18 kuukauden kuluessa sen ostamisesta.  


Digitaaliset oppimateriaalit, palautusoikeus 

Digitaalisilla oppimateriaaleilla ei ole peruuttamisoikeutta tai palautusoikeutta. Digitaaliset oppimateriaalit ovat kuluttajansuojalain mukaisia palveluita, joissa palvelu on kokonaan suoritettu tai digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä. Tilatessaan digitaalisten oppimateriaalien lisenssejä asiakas antaa suostumuksensa siihen, että sopimus täyttyy peruuttamisajan sisällä eikä vasta 14 päivää oston tekemisestä. Asiakkaalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta. (Kuluttajansuojalaki 6. luku, 14 §, 15 § ja 16 §)