På svenskaIn english

Liha-alan ammattioppi

Leino, Pertti; Kohtala, Jari; Kymäläinen, Seppo; Tarvainen, Jukka; Henriksson, Jan
Nimeke: Liha-alan ammattioppi
Tekijät: Leino, Pertti (Kirjoittaja)
Kohtala, Jari (Kirjoittaja)
Kymäläinen, Seppo (Kirjoittaja)
Tarvainen, Jukka (Kirjoittaja)
Henriksson, Jan (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789521332937
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 33,50 € (30,45 € alv 0 %)


Kustantaja: Opetushallitus
Painos: 2007
Julkaisuvuosi: 2007
Kieli: suomi
Sivumäärä: 195
Tuoteryhmät: Tekniikan ala
Kouluaste: Ammatillinen- ja aikuiskoulutus
Kansalliskirjaston asiasanat: lihateollisuus, liha, lihantuotanto, lihavalmisteet, makkarat, tuotekehitys, pakkaus, pakkaukset, lihantarkastus, elintarvikevalvonta, elintarvikehygienia, elintarviketeollisuus, työsuojelu
Kirja sisältää tärkeimmät osa-alueet liharaaka-aineesta ja sen käytöstä erilaisten lihajalosteiden valmistuksessa. Kirja antaa kokonaiskuvan lihatuotteiden valmistuksesta, pakkauksesta sekä laatuun ja turvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä.

Kirja on tarkoitettu oppikirjaksi elintarvikealan perustutkintoa suorittaville sekä aikuisten näyttötutkintoihin. Kirja soveltuu myös jo ammatissa toimiville.


Suosittelemme myös tuotteita