Liha-alan ammattioppi
Leino, Pertti; Kohtala, Jari; Kymäläinen, Seppo; Tarvainen, Jukka; Henriksson, JanTuotetiedot
Nimeke: | Liha-alan ammattioppi | ||
Tekijät: | Leino, Pertti (Kirjoittaja) Kohtala, Jari (Kirjoittaja) Kymäläinen, Seppo (Kirjoittaja) Tarvainen, Jukka (Kirjoittaja) Henriksson, Jan (Kirjoittaja) |
||
Tuotetunnus: | 9789521332937 | ||
Tuotemuoto: | Pehmeäkantinen kirja | ||
Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
Hinta: | 35,20 € (32,00 € alv 0 %) | ||
|
|||
Lisätiedot
Kustantaja: | Opetushallitus |
Painos: | 2. painos, 2022 |
Julkaisuvuosi: | 2007 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 195 |
Tuoteryhmät: | Tekniikan ala |
Koulutusaste: | Ammatillinen koulutus |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | lihateollisuus, liha, lihantuotanto, lihavalmisteet, makkarat, tuotekehitys, pakkaaminen, pakkaukset, lihantarkastus, elintarvikevalvonta, elintarvikehygienia, elintarviketeollisuus, työsuojelu |
Esittelyteksti
Kirja sisältää tärkeimmät osa-alueet liharaaka-aineesta ja sen käytöstä erilaisten lihajalosteiden valmistuksessa. Kirja antaa kokonaiskuvan lihatuotteiden valmistuksesta, pakkauksesta sekä laatuun ja turvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä.
Teos on tarkoitettu oppikirjaksi elintarvikealaa opiskeleville.
Teos on tarkoitettu oppikirjaksi elintarvikealaa opiskeleville.