Nimeke: | Liha-alan ammattioppi | ||
Tekijät: | Leino, Pertti (Kirjoittaja) Kohtala, Jari (Kirjoittaja) Kymäläinen, Seppo (Kirjoittaja) Tarvainen, Jukka (Kirjoittaja) Henriksson, Jan (Kirjoittaja) |
||
Tuotetunnus: | 9789521332937 | ||
Tuotemuoto: | Pehmeäkantinen kirja | ||
Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
Hinta: | 35,20 € (32,00 € alv 0 %) | ||
|
|||
Kustantaja: | Opetushallitus |
Painos: | 2. painos, 2022 |
Julkaisuvuosi: | 2007 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 195 |
Tuoteryhmät: | Tekniikan ala |
Koulutusaste: | Ammatillinen- ja aikuiskoulutus |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | lihateollisuus, liha, lihantuotanto, lihavalmisteet, makkarat, tuotekehitys, pakkaaminen, pakkaukset, lihantarkastus, elintarvikevalvonta, elintarvikehygienia, elintarviketeollisuus, työsuojelu |