På svenskaIn English

Liha-alan ammattioppi

Leino, Pertti; Kohtala, Jari; Kymäläinen, Seppo; Tarvainen, Jukka; Henriksson, Jan
Nimeke: Liha-alan ammattioppi
Tekijät: Leino, Pertti (Kirjoittaja)
Kohtala, Jari (Kirjoittaja)
Kymäläinen, Seppo (Kirjoittaja)
Tarvainen, Jukka (Kirjoittaja)
Henriksson, Jan (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789521332937
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 35,20 € (32,00 € alv 0 %)


Kustantaja: Opetushallitus
Painos: 2007
Julkaisuvuosi: 2007
Kieli: suomi
Sivumäärä: 195
Tuoteryhmät: Tekniikan ala
Kouluaste: Ammatillinen- ja aikuiskoulutus
Kansalliskirjaston asiasanat: lihateollisuus, liha, lihantuotanto, lihavalmisteet, makkarat, tuotekehitys, pakkaus, pakkaukset, lihantarkastus, elintarvikevalvonta, elintarvikehygienia, elintarviketeollisuus, työsuojelu
Kirja sisältää tärkeimmät osa-alueet liharaaka-aineesta ja sen käytöstä erilaisten lihajalosteiden valmistuksessa. Kirja antaa kokonaiskuvan lihatuotteiden valmistuksesta, pakkauksesta sekä laatuun ja turvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä.

Teos on tarkoitettu oppikirjaksi elintarvikealaa opiskeleville.


Suosittelemme myös tuotteita