På svenska In English

Kinos 1 digikirja UO1 lisenssi yhdelle opiskelijalle 1.8.-31.7.

Laitila, Teuvo; Lyhykäinen, Kaarina; Remsu, Inkeri
Nimeke: Kinos 1 digikirja UO1 lisenssi yhdelle opiskelijalle 1.8.-31.7.
Tekijät: Laitila, Teuvo (Kirjoittaja)
Lyhykäinen, Kaarina (Kirjoittaja)
Remsu, Inkeri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789521363849
Tuotemuoto: Verkkoaineisto
Saatavuus: Tulossa 1.8.2024
Ilmestymispäivä: 1.8.2024
Hinta: 25,50 € (23,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Opetushallitus
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: Html
Tuoteryhmät: Lukiokoulutus
Ortodoksinen uskonto
Koulutusaste: Lukio
Avainsanat: ortodoksinen uskonto, lukio, moduuli
Verkkoaineisto, 2024
Html
25,50 €

Kinos 1 digikirja on oppikirja lukion ortodoksisen uskonnon moduuliin UO1 Uskonto ilmiönä - juutalaisuuden, kristinuskon ja islamin jäljillä.

Lukion uuden opetussuunnitelman (LOPS2021) mukainen Kinos 1 tuo esiin, miten uskonnot näkyvät maailmassa ja ottavat kantaa ajankohtaisiin kysymyksiin, kuten politiikkaan ja ilmastonmuutokseen. Eletty uskonto nousee vahvasti esimerkeistä ja kuvituksesta. Kirja tarkastelee maailman uskontotilannetta erityisesti kristinuskon, islamin ja juutalaisuuden keskinäisten suhteiden ja historian kautta. Lopussa on kolmea maailmanuskontoa vertaileva kertaava luku.

Jokaisen luvun lopussa on monipuolisesti eritasoisia tehtäviä. Peruasioiden kertauksen jälkeen edetään pohdintaan ja soveltaviin tehtäviin sekä analysointiin esimerkiksi videoiden avulla. Materiaali soveltuu sekä opettajajohtoiseen luokkatyöskentelyyn että itsenäiseen opiskeluun.

Tämän lisenssin voi ostaa vain oppilaitos. Oppilaitoksen tulee rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi. Saat tilausvahvistuksen jälkeen viestin digitaalisen oppimateriaalin käyttöympäristöltä. Viestissä on aktivointikoodi ja ohjeet oppimateriaalin käyttöönottoon. Oppimateriaalin käyttäminen edellyttää opiskelijan rekisteröitymistä MPASSid:llä oppimateriaalin käyttöympäristöön. Myös opettajan tulee rekisteröityä MPASSid:llä voidakseen jakaa lisenssit opiskelijoille.

Tämän lisenssin ostamalla myös oppilaitoksen opettajat (maks. 12) saavat käyttöoikeuden opiskelijan digikirjaan sekä siihen liittyvään opettajan aineistoon.

Tutustu käyttöehtoihin osoitteessa https://www.oph.fi/fi/digitaalisten-oppimateriaalien-kayttoehdotSuosittelemme myös tuotteita