På svenska In English

Kinos 1 digikirja UO1 12 kk

Laitila, Teuvo; Lyhykäinen, Kaarina; Remsu, Inkeri
Nimeke: Kinos 1 digikirja UO1 12 kk
Tekijät: Laitila, Teuvo (Kirjoittaja)
Lyhykäinen, Kaarina (Kirjoittaja)
Remsu, Inkeri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789521369155
Tuotemuoto: Verkkoaineisto
Saatavuus: Heti käytettävissä
Ilmestymispäivä: 13.6.2024
Hinta: 25,50 € (23,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Opetushallitus
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: Html
Tuoteryhmät: Lukiokoulutus
Ortodoksinen uskonto
Koulutusaste: Lukio
Avainsanat: ortodoksinen uskonto, lukio, moduuli
Verkkoaineisto, 2024
Html
25,50 €

Kinos 1 digikirja on oppikirja lukion ortodoksisen uskonnon moduuliin UO1 Uskonto ilmiönä - juutalaisuuden, kristinuskon ja islamin jäljillä.

Lukion uuden opetussuunnitelman (LOPS2021) mukainen Kinos 1 tuo esiin, miten uskonnot näkyvät maailmassa ja ottavat kantaa ajankohtaisiin kysymyksiin, kuten politiikkaan ja ilmastonmuutokseen. Eletty uskonto nousee vahvasti esimerkeistä ja kuvituksesta. Kirja tarkastelee maailman uskontotilannetta erityisesti kristinuskon, islamin ja juutalaisuuden keskinäisten suhteiden ja historian kautta. Lopussa on kolmea maailmanuskontoa vertaileva kertaava luku.

Jokaisen luvun lopussa on monipuolisesti eritasoisia tehtäviä. Peruasioiden kertauksen jälkeen edetään pohdintaan ja soveltaviin tehtäviin sekä analysointiin esimerkiksi videoiden avulla. Materiaali soveltuu sekä opettajajohtoiseen luokkatyöskentelyyn että itsenäiseen opiskeluun.

Kun ostat digitaalisen oppimateriaalin, saat tilausvahvistuksessa aktivointikoodin ja ohjeet digitaalisen oppimateriaalin käyttöönottoon. Lisenssin käyttöaika alkaa, kun aktivointikoodi on käytetty. Aktivointikoodi tulee käyttää 18 kuukauden kuluttua sen ostamisesta.Suosittelemme myös tuotteita