På svenska In English

Hevosen kengitys

Granström, Jaakko; Johansson, Olli-Pekka; Laiho, Jouni; Skarra, Petra
Nimeke: Hevosen kengitys
Tekijät: Granström, Jaakko (Toimittaja)
Johansson, Olli-Pekka (Toimittaja)
Laiho, Jouni (Toimittaja)
Skarra, Petra (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789521361937
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 45,20 € (41,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Opetushallitus
Painos: 4. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 224
Tuoteryhmät: Maa- ja metsätalousala
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
Hevosen kengitys on perusteellinen oppikirja hevostalousalan opintoihin, kengityssepän ammattitutkintoon valmistavaan koulutukseen, eläinlääketieteen opiskelijoille, hevosten valmentajille ja hevosensa hyvinvoinnista kiinnostuneille hevosenomistajille.

Kirjassa käsitellään monipuolisesti eri tehtävissä työskentelevien hevosten kengityksen erityispiirteitä, kengittämisen työmenetelmiä ja -välineitä, hevosen kavioiden rakennetta, hoitoa ja lääkintää, jalkojen asentovirheiden korjaamista kengityksellä sekä hevosen käsittelyä kengitystilanteessa. Lisäksi käsitellään kengitysseppien koulutusmahdollisuuksia ja työturvallisuutta. Kirja antaa vankat perustiedot kengittäjän ammattiin tähtääville.

Tekijät ovat alansa kokeneinta kaartia. He opettavat kengittämistä ja vastaanottavat näyttötutkintoja muun muassa Ypäjän hevosopistolla, kengittävät Yliopistollisessa hevossairaalassa, Hyvinkään hevossairaalassa ja Suomessa järjestettävissä kansainvälisissä hevostapahtumissa sekä osallistuvat kansainvälisiin seppäkilpailuihin.


Suosittelemme myös tuotteita