Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 15:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 15:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
På svenska In English

Dom 2 Pitkää venäjää alakouluun Harjoituskirja

Iossafova, Elena; Paljakka, Laura; Salomaa, Tiina; Sinkko, Niina; Virtanen, Tuuli
Nimeke: Dom 2 Pitkää venäjää alakouluun Harjoituskirja
Tekijät: Iossafova, Elena (Kirjoittaja)
Paljakka, Laura (Kirjoittaja)
Salomaa, Tiina (Kirjoittaja)
Sinkko, Niina (Kirjoittaja)
Virtanen, Tuuli (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789521363375
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 25,20 € (22,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Opetushallitus
Sarja: Dom
Painos: 6. painos, 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 200
Tuoteryhmät: Perusopetus
Venäjä
Koulutusaste: Alakoulu
Alakoulun A1- ja A2-venäjän oppimateriaalisarja DOM lähestyy opittavaa kieltä käytännön avulla: se sisältää paljon dialogia ja on lähellä kunkin ikäkauden oppilaan omaa kokemusmaailmaa.

Sarjan toisen osan harjoituskirja alkaa kertausosiolla, joka muistuttaa oppilaan mieleen aiemmin opittua. Painetussa kirjassa on runsaasti erilaisia tehtävätyyppejä elaboroinnista kulttuurintuntemukseen ja pelillisyyteen. Tehtävät harjoittavat kirjallista ja suullista taitoa monipuolisesti. Jokaiseen teemaan kuuluu itsearviointisivu, ja opittuja asioita kerrataan kirjan lopussa. Harjoitukset antavat opetussuunnitelman (OPS2016) mukaisesti monilukutaitoa edistäviä ja eri aineita tukevia haasteita koko oppilaskirjolle.

Oppilaan digiharjoitukset sekä muut lisätehtävät ovat äänitteiden ja muun runsaan oheismateriaalin kanssa opettajan aineistossa osoitteessa oph.fi/dom.


Suosittelemme myös tuotteita