På svenska In English

Zooma in på fysik 7-9, del 3

Haajamo, Ville; Holmgård, Jan; Holmström, Gerd; Sjöblom, Maria
Nimeke: Zooma in på fysik 7-9, del 3
Tekijät: Haajamo, Ville (Kirjoittaja)
Holmgård, Jan (Kirjoittaja)
Holmström, Gerd (Kirjoittaja)
Sjöblom, Maria (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789521365997
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tuotteesta on tulossa uusintapainos 7.5.2024 ja tuote toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 31.7.2023
Hinta: 27,00 € (24,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Opetushallitus
Painos: 1. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: ruotsi
Sivumäärä: 142
Tuoteryhmät: Fysik
Koulutusaste: Yläkoulu
Avainsanat: fysik, grundläggande utbildning, kemi, läromedel, lättläst, lättläst svenska, lätt svenska, specialundervisning
Zooma in på fysik 7-9 är en läromedelsserie som är lätt att läsa och lätt att förstå. Läromedlen lämpar sig väl för t.ex. elever med läs- och skrivsvårigheter. De kan användas både i specialundervisning och parallellt med ett annat läromedel. Läromedelsserien täcker innehållet i läroplanen för fysik i årskurserna 7-9 och bildar tillsammans med Zooma in på kemi 7-9 en helhet.

Varje kapitel har en likadan uppbyggnad och inleds med en helsidesbild som ger en introduktion till kapitlets tema. Stor vikt har lagts vid begrepps- och läsförståelsen. Nya begrepp som är av central betydelse för innehållet finns förklarade bakom qr-koder som finns inne i boken i nära anknytning till den text där begreppet introduceras. I slutet av varje kapitel finns uppgifter i tre olika kategorier för att underlätta differentiering. I boken finns Visste du att-rutor som ger tilläggsinformation om det aktuella temat för de elever som vill läsa lite mera.

Zooma in på fysik 7-9, del 3 handlar om elektricitet, magnetism, kärnfysik och astronomi. Boken handlar också om elapparater i våra hem och elräkningar.

Läromedlen kompletteras med material för läraren på Utbildningsstyrelsens webbplats. Materialet innehåller undervisningstips, facit till uppgifterna, extra material för att träna begrepp och jobba med bilder samt stöd för elevernas självutvärdering.


Suosittelemme myös tuotteita