Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 15:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 15:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
På svenska In English

Zooma in på biologi 7-9 Skogens ekosystem, del 4-6

Arino, Kirsi; Petäjäaho, Marjo; Risku, Virpi; Ryhänen, Eeva-Liisa; Sirén, Rea-Maria
Nimeke: Zooma in på biologi 7-9 Skogens ekosystem, del 4-6
Tekijät: Arino, Kirsi (Kirjoittaja)
Petäjäaho, Marjo (Kirjoittaja)
Risku, Virpi (Kirjoittaja)
Ryhänen, Eeva-Liisa (Kirjoittaja)
Sirén, Rea-Maria (Kirjoittaja)
Luther, Annika (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789521365966
Tuotemuoto: Useista osista koostuva tuote
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Opetushallitus
Sarja: Zooma in på
Painos: 2. painos, 2021
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: ruotsi
Sivumäärä: 294
Tuoteryhmät: Grundläggande utbildning
Specialundervisning
Biologi
Koulutusaste: Peruskoulu
Zooma in på biologi 7-9 är en läromedelsserie som är lätt att läsa och lätt att förstå. Läromedlen lämpar sig bra t.ex. för elever med läs- och skrivsvårigheter. Läromedlen kan användas inom specialundervisning eller parallellt med ett annat läromedel. Läromedelsserien täcker innehållet i läroplanen för biologi i årskurserna 7-9.

Läromedlen har en luftig layout och varje kapitel inleds av en helsidesbild som introducerar till temat. Stor vikt har lagts vid läsförståelsen. I slutet av varje kapitel finns uppgifter i tre olika kategorier, för att underlätta differentiering. För den elev som vill läsa lite mer finns intressanta Visste du att-rutor som erbjuder fördjupning. Den andra helheten i serien Zooma in på biologi 7-9 heter Skogens ekosystem. Den består av delarna 4-6.

Läroböckerna kompletteras av ett lärarmaterial som innehåller extra material för att träna begrepp och jobba med bilder. Det innehåller också stöd för självutvärdering och andra undervisningstips för läraren. Till varje kapitel hör också ett forskningskort. Forskningskorten är laborationer som instrueras steg för steg;
de kan printas ut, vid behov lamineras och användas i utomhusundervisning.


Suosittelemme myös tuotteita