På svenska In English

Poskipusseja, suomuja ja siipisulkia — Pienten ja eksoottisten seuraeläinten hoitotyö

Lassila, Pilvi; Eriksson, Einar; Hirsjärvi, Paula; Mai, Rosa; Sjöberg, Gisle
Nimeke: Poskipusseja, suomuja ja siipisulkia — Pienten ja eksoottisten seuraeläinten hoitotyö
Tekijät: Lassila, Pilvi (Toimittaja)
Eriksson, Einar (Kirjoittaja)
Hirsjärvi, Paula (Kirjoittaja)
Mai, Rosa (Kirjoittaja)
Sjöberg, Gisle (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789521367663
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 15.4.2022
Hinta: 58,00 € (52,73 € alv 0 %)

Eläintenhoitaja kohtaa työssään pieneläinklinikalla, eläinhoitolassa tai lemmikkieläinliikkeessä paitsi yleisimpiä kotieläimiä, koiria ja kissoja, myös pieneläimiä ja eksoottisia lemmikkejä. Oppikirja perehdyttää ammattiin opiskelevan pieneläinten hoitotyöhön. Kirjassa käsiteltäviä eläinlajeja ovat pienet nisäkkäät, kuten jyrsijät, kani, fretti ja kääpiösiili sekä yleisimmät kotona pidettävät linnut ja matelijat.

Teoksessa tutustutaan kunkin eläinlajin perusbiologiaan, ravitsemukseen ja käsittelyyn, pito-olosuhteisiin, ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon ja lääkintään sekä lajityypillisten sairauksien hoitoon eläinlääkärin avustajana. Kirjassa on paljon valokuvia hoitotilanteista ja käytännön tietoa eri lajien ominaispiirteistä. Siinä on myös perustiedot kotieläimiä koskevasta eläinsuojelulainsäädännöstä ja eläintenhoitajan ammattiin liittyvistä eettisistä kysymyksistä.

Uudistettu kirja on päivitetty vastaamaan eläintenhoitajan työssään tarvitsemaa osaamista. Sisältöön on lisätty uutta tietoa muun muassa eläinten omistajan etiikasta ja viime vuosina ilmaantuneista sairauksista ja niiden hoidosta. Myös teoksen kuvia ja piirroksia on tarkennettu.

Oppikirja on tarkoitettu eläintenhoitajan opintoihin, mutta siitä on hyötyä myös jo ammatissa toimiville pieneläinten hoitajille, eläinlääkäreille ja kotieläinten hyvinvoinnista kiinnostuneille.


Suosittelemme myös tuotteita