På svenska In English

Pinnalla 1 — Nykyaikainen ja perinteinen pintakäsittely

Haapaniemi, Reija; Saarinen, Tarja
Nimeke: Pinnalla 1 — Nykyaikainen ja perinteinen pintakäsittely
Tekijät: Haapaniemi, Reija (Kirjoittaja)
Saarinen, Tarja (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789521347955
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 34,10 € (31,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Opetushallitus
Painos: 8. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2011
Kieli: suomi
Sivumäärä: 209
Tuoteryhmät: Tekniikan ala
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: pintakäsittely, rakennukset, seinät, katot, lattiat, ikkunat, ovet, kalusteet, maalit (maalaus), pintakäsittelyaineet, koostumus, valmistus, maalausala, työsuojelu, maalaus (pintakäsittely)
Kirja tarjoaa vaihtoehtoja nykyaikaisten ja perinteisten maalien valintaan. Lähestymistapa antaa virikkeitä tarkastella laajaa pintakäsittelyalaa ja sen monia mahdollisuuksia ennakkoluulottomasti ja uusia perinteitä luoden.

Kirjassa on käsitellään maaleja ja maalaamiseen liittyviä asioita ensin yleisellä tasolla ja sen jälkeen kohdekohtaisesti jaoteltuna. Säädökset-kappale käsittelee maalausalaa ohjaavia ja rajoittavia säädöksiä. Sisä- ja ulkopintojen maalaaminen ovat omina kappaleinaan, joissa on ensin kerrottu nykyaikaisista käsittelytavoista ja sen jälkeen tuotu esille perinteiset käsittelyvaihtoehdot kyseisiin kohteisiin. Kirja sisältää myös ohjeita erikoismaalaukseen, maalaamisessa tapahtuvia tyypillisimpiä virheitä ja korjausehdotuksia niille sekä lyhyen katsauksen maalausalan urakkalaskentaan. Lopussa on selitetty ammattiin liittyviä käsitteitä ja slangisanoja.
Sisältö on pyritty jaottelemaan siten, että lukija voi lukea kirjaa joko järjestelmällisesti alusta loppuun tai etsiä kirjasta suoraan häntä kiinnostavan kohdan. Sisä- ja ulkomaalauskappaleiden alussa olevat yleistiedot tukevat asiasisältöä ja auttavat ymmärtämistä.

Kirja on tarkoitettu maalausalan opiskelijoille, mutta se toimii perusteoksena myös valmiille maalareille sekä muille maalauksesta kiinnostuneille.


Suosittelemme myös tuotteita