På svenska In English

Pientä säätöö!!

Launikari, Mika
Nimeke: Pientä säätöö!!
Tekijät: Launikari, Mika (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789521358968
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 17,90 € (16,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Opetushallitus
Sarja: Oppaat ja käsikirjat 9
Painos: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 34
Tuoteryhmät: Oppaat ja käsikirjat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: tapakasvatus, tavat (tapakulttuuri), elämäntaito, elämänhallinta, nuoret, arki, työelämä, kouluyhteisö
Mitä seuraa, kun mokaa? Mitä tarkoittaa tilannepukeutuminen? Miten kulttuurit kohtaavat? Mitä on työelämän hyvätapaisuus? Kirjanen kannustaa nuoria pohtimaan hyvien tapojen ja tekojen merkitystä elämässä. Yhteiselo sujuu, kun tarkistetaan oma asenne ja tehdään pientä säätöö!

Mika Launikarin tarinoissa nuoret joutuvat ihan tavallisiin arkielämän tilanteisiin, joissa olisi voinut käydä toisinkin. Milla Paloniemi on piirtänyt tarinoiden hahmot sarjakuviksi. Tarinoiden lopussa on pohdiskelutehtäviä, jotka auttavat aiheiden käsittelyä yhdessä muiden kanssa tai vaikka ihan itsekseen miettiessä.

Pientä säätöö!! on tapakasvatuksen materiaali, joka soveltuu yläkoulun oppilaille sekä lukion ja ammatillisen koulutuksen opiskelijoille. Materiaalia voi käyttää keskustelun virittämiseen ja hyvien tapojen edistämiseen myös erilaisissa kodin ja koulun yhteistyötilaisuuksissa sekä tapahtumissa, joissa nuoret kokoontuvat.


Suosittelemme myös tuotteita