På svenska In English

Osaava yrittäjä metsäkonealalla

Hourunranta, Pentti; Nieminen, Ari; Jaakkola, Simo; Manner, Ville; Makkonen, Timo
Nimeke: Osaava yrittäjä metsäkonealalla
Tekijät: Hourunranta, Pentti (Kirjoittaja)
Nieminen, Ari (Kirjoittaja)
Jaakkola, Simo (Kirjoittaja)
Manner, Ville (Kirjoittaja)
Makkonen, Timo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789521362361
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Opetushallitus
Painos: 2. painos, 2021
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 120
Tuoteryhmät: Maa- ja metsätalousala
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: metsäala, metsäkoneet, yritykset, koneyrittäjät, yrittäjyys, yrityksen perustaminen, yritystoiminta
Metsäkoneyrittäjät ovat kovien kehittymispaineiden alaisen metsäteollisuuden puuhuollon keskeisiä toimijoita. Kasvava puuvarojen hyödyntäminen edellyttää metsäkoneyrityksiltä vahvaa liiketoiminnan ja talouden hallintaa. Vain menestyvä yritys pystyy vastaamaan toimintaympäristön nopeisiin muutoksiin, takaamaan kuljettajille työmotivaatiota ylläpitävän työn ja turvaamaan laadukkaan toiminnan puunkorjuussa. Hyvin johdettu liiketoiminta houkuttelee alalle myös pätevää kuljettajatyövoimaa.

Metsäkoneyrittäjän liiketoimintaoppaan tarkoituksena on lisätä metsäkoneyrittäjiksi aikovien liiketoimintaosaamista ja opastaa tehokkaammin hyödyntämään tarjolla olevaa tietoa. Oppaassa käsitellään talousasioiden lisäksi yrittäjän sosiaaliturvaan, työnantajana toimimiseen ja metsäsertifiointiin, metsäalan laatujärjestelmiin ja metsätietostandardin mukaiseen tietojenkäsittelyyn liittyviä kysymyksiä.


Suosittelemme myös tuotteita