På svenska In English

Oppiminen ja pedagogiset käytännöt varhaiskasvatuksesta perusopetukseen

Pyhältö, Kirsi; Vitikka, Erja
Nimeke: Oppiminen ja pedagogiset käytännöt varhaiskasvatuksesta perusopetukseen
Tekijät: Pyhältö, Kirsi (Toimittaja)
Vitikka, Erja (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789521355660
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 34,60 € (31,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Opetushallitus
Sarja: Oppaat ja käsikirjat 9
Painos: 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 248
Tuoteryhmät: Oppaat ja käsikirjat
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: varhaiskasvatus, perusopetus, koulut, oppiminen, oppimisympäristö, pedagogiikka, lapsen kehitys
Kirja tarkastelee lapsen mielekkään oppimisen ja kehityksen ehtoja sekä niitä tukevia pedagogisia käytänteitä varhaiskasvatuksen sekä perusopetuksen kentillä. Teoksen artikkelit perustuvat ajantasaiseen tutkimustietoon ja käsittelevät aihetta monipuolisesti eri näkökulmista. Tavoitteena on avata oppimista edistävien pedagogisten käytänteiden moni-ilmeisyyttä ja hyödyntämisen mahdollisuuksia koulumaailmassa. Keskiössä on lapsen ja nuoren oppimisen, kokonaisvaltaisen kasvun ja kehityksen tukeminen koulupolulla.

Jokaisessa artikkelissa keskitytään johonkin lapsen ja nuoren oppimisen ja kehityksen prosessiin tai ulottuvuuteen, kuten hyvinvointiin, itsesäätelyn valmiuksiin, sosio-emotionaaliseen kehitykseen, monikulttuurisuuteen tai matemaattiseen ongelmanratkaisuun. Kirjoittajat ovat oppimisen, kasvatuksen ja opetuksen professoreita ja tutkijoita. Kirja on tarkoitettu virikkeeksi koulun kehittämiseen opettajille, varhaiskasvattajille ja opetusalan asiantuntijoille.


Suosittelemme myös tuotteita