På svenska In English

Mun elämä — Ohjausmateriaalia erityisopetukseen

Helenius, Johanna; Korhonen, Ulla; Mäkelä, Malla
Nimeke: Mun elämä — Ohjausmateriaalia erityisopetukseen
Tekijät: Helenius, Johanna (Kirjoittaja)
Korhonen, Ulla (Kirjoittaja)
Mäkelä, Malla (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789521360312
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 89,30 € (81,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Opetushallitus
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 272
Tuoteryhmät: Erityisopetus
Koulutusaste: Peruskoulu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: erityisopetus, oppimateriaali, tunnetaidot, sosiaaliset taidot, arki, hyvinvointi, oppiminen, opiskelutaito, päätöksenteko, tulevaisuus
Mun elämä - Ohjausmateriaalia erityisopetukseen on suunnattu pääasiassa yläkouluikäisille tukea tarvitseville oppilaille. Osa tehtävistä soveltuu myös alakoulun 3.‒6.-luokkalaisille. Materiaali tukee opetussuunnitelmassa määriteltyjä oppilaanohjauksen tavoitteita ja auttaa erityisopetuksen parissa työskenteleviä opettajia. Se on sovellettavissa laaja-alaisesti kaikille eriyttävää ohjausta tarvitseville yleis- ja erityisopetuksen oppilaille.

Oppimateriaali sisältää seitsemän teemaosiota. Kukin teemaosio sisältää aiheisiin johdattelevat tekstit sekä monenlaisia vapaasti kopioitavia tehtäviä. Tehtävistä opettaja voi valita oppilailleen sopivimmat, sillä samasta aiheesta on monentasoisia harjoituksia. Tehtävät voidaan toteuttaa eri tavoin, ja osaan tehtävistä sisältyy kuvasivuja kuvakommunikaatiota käyttävien oppilaiden tueksi. Kaikki materiaalin tekstit on selkomukautettu. Tutustu materiaaliin kannen alta löytyvien näytesivujen avulla.

Kirjaan liittyy opettajan aineisto.


Suosittelemme myös tuotteita