På svenska In English

Monipuolinen elintarvikeala — Elintarvikkeiden valmistus ja tuotanto

Aho, Johanna; Koponen, Mari; Pasto, Matti-Pekka; Stalder, Sari
Nimeke: Monipuolinen elintarvikeala — Elintarvikkeiden valmistus ja tuotanto
Tekijät: Aho, Johanna (Kirjoittaja)
Koponen, Mari (Kirjoittaja)
Pasto, Matti-Pekka (Kirjoittaja)
Stalder, Sari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789521361333
Tuotemuoto: Kierreselkä
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 54,00 € (49,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Opetushallitus
Painos: 4. painos, 2022
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 347
Tuoteryhmät: Tekniikan ala
Ammatillinen koulutus
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elintarvikeala, elintarvikkeet, ruoanvalmistus, elintarviketuotanto, elintarvikehygienia, elintarviketeollisuus
Avainsanat: ammatillinen koulutus, elintarvikeala
Monipuolinen elintarvikeala sopii käsikirjaksi kaikille elintarvikealan osaamisaloille ammatilisessa koulutuksessa.

Oppimateriaalissa käsitellään elintarvikkeiden valmistusta ja tuotantoa sekä esitellään keskeisiä elintarviketeollisuuden aloja.

Kirja jakautuu yhdeksään lukuun, joissa käsitellään leipomo- ja konditoriatuotteita, makeisia, maitojalosteita, liha-, kala- ja kasvistuotteita sekä valmisruokia. Kirjassa tarkastellaan myös elintarvikkeiden pakkaamista, aistin varaista arviointia ja elintarviketeollisuuden vastuullisuutta. Oppimateriaalissa keskitytään elintarvikkeiden teolliseen valmistukseen. Se sisältää myös työohjeita, joissa elintarvikkeita opetellaan valmistamaan pienimuotoisesti kokeilukeittiössä.

Kirjaan liittyy digitaalinen lisämateriaali opiskelijalle.


Suosittelemme myös tuotteita