Monipuolinen elintarvikeala — Elintarvikkeiden valmistus ja tuotanto
Aho, Johanna; Koponen, Mari; Pasto, Matti-Pekka; Stalder, SariTuotetiedot
Nimeke: | Monipuolinen elintarvikeala — Elintarvikkeiden valmistus ja tuotanto | ||
Tekijät: | Aho, Johanna (Kirjoittaja) Koponen, Mari (Kirjoittaja) Pasto, Matti-Pekka (Kirjoittaja) Stalder, Sari (Kirjoittaja) |
||
Tuotetunnus: | 9789521361333 | ||
Tuotemuoto: | Kierreselkä | ||
Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
Hinta: | 54,00 € (49,09 € alv 0 %) | ||
|
|||
Lisätiedot
Kustantaja: | Opetushallitus |
Painos: | 4. painos, 2022 |
Julkaisuvuosi: | 2020 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 347 |
Tuoteryhmät: | Tekniikan ala Ammatillinen koulutus |
Koulutusaste: | Ammatillinen koulutus |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | elintarvikeala, elintarvikkeet, ruoanvalmistus, elintarviketuotanto, elintarvikehygienia, elintarviketeollisuus |
Avainsanat: | ammatillinen koulutus, elintarvikeala |
Linkkejä
Esittelyteksti
Monipuolinen elintarvikeala sopii käsikirjaksi kaikille elintarvikealan osaamisaloille ammatilisessa koulutuksessa.
Oppimateriaalissa käsitellään elintarvikkeiden valmistusta ja tuotantoa sekä esitellään keskeisiä elintarviketeollisuuden aloja.
Kirja jakautuu yhdeksään lukuun, joissa käsitellään leipomo- ja konditoriatuotteita, makeisia, maitojalosteita, liha-, kala- ja kasvistuotteita sekä valmisruokia. Kirjassa tarkastellaan myös elintarvikkeiden pakkaamista, aistin varaista arviointia ja elintarviketeollisuuden vastuullisuutta. Oppimateriaalissa keskitytään elintarvikkeiden teolliseen valmistukseen. Se sisältää myös työohjeita, joissa elintarvikkeita opetellaan valmistamaan pienimuotoisesti kokeilukeittiössä.
Kirjaan liittyy digitaalinen lisämateriaali opiskelijalle.
Oppimateriaalissa käsitellään elintarvikkeiden valmistusta ja tuotantoa sekä esitellään keskeisiä elintarviketeollisuuden aloja.
Kirja jakautuu yhdeksään lukuun, joissa käsitellään leipomo- ja konditoriatuotteita, makeisia, maitojalosteita, liha-, kala- ja kasvistuotteita sekä valmisruokia. Kirjassa tarkastellaan myös elintarvikkeiden pakkaamista, aistin varaista arviointia ja elintarviketeollisuuden vastuullisuutta. Oppimateriaalissa keskitytään elintarvikkeiden teolliseen valmistukseen. Se sisältää myös työohjeita, joissa elintarvikkeita opetellaan valmistamaan pienimuotoisesti kokeilukeittiössä.
Kirjaan liittyy digitaalinen lisämateriaali opiskelijalle.