Nimeke: | Monipuolinen elintarvikeala — Elintarvikkeiden valmistus ja tuotanto | ||
Tekijät: | Aho, Johanna (Kirjoittaja) Koponen, Mari (Kirjoittaja) Pasto, Matti-Pekka (Kirjoittaja) Stalder, Sari (Kirjoittaja) |
||
Tuotetunnus: | 9789521361333 | ||
Tuotemuoto: | Kierreselkä | ||
Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
Hinta: | 54,00 € (49,09 € alv 0 %) | ||
|
|||
Kustantaja: | Opetushallitus |
Painos: | 4. painos, 2022 |
Julkaisuvuosi: | 2020 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 347 |
Tuoteryhmät: | Tekniikan ala Ammatillinen koulutus |
Koulutusaste: | Ammatillinen koulutus |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | elintarvikeala, elintarvikkeet, ruoanvalmistus, elintarviketuotanto, elintarvikehygienia, elintarviketeollisuus |
Avainsanat: | ammatillinen koulutus, elintarvikeala |