På svenska In English

Min Kubik X

Hassinen, Sanna; Latva, Olli; Makkonen, Jari-Pekka; Peltola, Mikko; Pirttimaa, Maria; Tolvanen, Aulis
Nimeke: Min Kubik X
Tekijät: Hassinen, Sanna (Kirjoittaja)
Latva, Olli (Kirjoittaja)
Makkonen, Jari-Pekka (Kirjoittaja)
Peltola, Mikko (Kirjoittaja)
Pirttimaa, Maria (Kirjoittaja)
Tolvanen, Aulis (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789521366482
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 22,00 € (20,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Opetushallitus
Sarja: Min Kubik
Painos: 3. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: ruotsi
Sivumäärä: 106
Tuoteryhmät: Grundläggande utbildning
Specialundervisning
Matematik
Koulutusaste: Yläkoulu
Min Kubik är en anpassad läromedelsserie i matematik för årskurserna 7‒9 i den grundläggande utbildningen. Serien riktar sig till elever som behöver ett differentierat innehåll som stöd i sina matematikstudier. Läromedelsserien Min Kubik ersätter den gamla serien Anpassad matematik 7‒9.

Serien består av fem böcker med anpassat innehåll och tyngdpunkten ligger på att träna basfärdigheter. Min Kubik X är den andra boken i serien.

Min Kubik X består av ett kapitel. Kapitlet innehåller 28 färdiga lektionsuppslag. Rekommenderad tidsanvändning är ett uppslag per lektion.

Varje uppslag är strukturerat enligt samma mönster. Först kommer en sida teori, sedan en sida med övningsuppgifter som är grupperade enligt svårighetsgrad. En stor del av uppgifterna görs direkt i boken. Tilläggsuppgifter och hemuppgifter finns till varje avsnitt. Repetitionsavsnitt kan användas självständigt av eleven då hen övar inför prov. Flexuppgifter är lite mer utmanande och kan räknas om det finns tid. I slutet av boken finns facit till alla uppgifter.Suosittelemme myös tuotteita