På svenska In English

Maahanmuuttajien oppimisvaikeudet

Nissilä, Leena; Sarlin, Hanna-Mari
Nimeke: Maahanmuuttajien oppimisvaikeudet
Tekijät: Nissilä, Leena (Toimittaja)
Sarlin, Hanna-Mari (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789521338793
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 34,70 € (31,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Opetushallitus
Painos: 2009
Julkaisuvuosi: 2009
Kieli: suomi
Sivumäärä: 184
Tuoteryhmät: Oppaat ja käsikirjat
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: maahanmuuttajat, oppimisvaikeudet, oppilaat, lapset (ikäryhmät), nuoret, aikuiset, oppiminen, tukeminen, kaksikielisyys, monikielisyys, kielitaito, toinen kieli, opetus, tukiopetus, erityisopetus, lukihäiriöt, psyykkiset vaikutukset, traumat
Kirjan tarkoituksena on antaa tietoa kaksi- ja monikielisten oppimisvaikeuksista sekä heille suunnatusta erityisestä tuesta. Se sisältää uutta tietoa muun muassa oppimisvaikeuksien tunnistamisesta, kielellisistä vaikeuksista ja oppimisen tuesta sekä traumaattisten kokemusten vaikutuksista eri-ikäisten oppimiseen.

Maahanmuuttajataustaisten oppimisen haasteita käsitellään kirjassa monipuolisesti. Artikkeleissa kuvataan kaksi- ja monikielisten oppimisen ja opettamisen haasteita eri koulutusasteilla sekä annetaan käytännön toimintamalleja.

Kaksi- ja monikielisten oppimisvaikeuksien tunnistaminen on usein ongelmallista, koska tutkittua tietoa ja soveltuvia menetelmiä on vielä niukasti. Käsillä oleva teos vastaa osaltaan näihin tarpeisiin.

Teos on tarkoitettu eri-ikäisten kaksi- ja monikielisten oppimisesta kiinnostuneille.


Suosittelemme myös tuotteita