På svenska In English

LOGI 1 Logistiikka-alan työympäristössä toimiminen (15 osp) lisenssi yhdelle opiskelijalle 1.8.–31.7.

Kilpeläinen, Kati; Lindstedt, Päivi; Parviainen, Yulia
Nimeke: LOGI 1 Logistiikka-alan työympäristössä toimiminen (15 osp) lisenssi yhdelle opiskelijalle 1.8.–31.7.
Tekijät: Kilpeläinen, Kati (Kirjoittaja)
Lindstedt, Päivi (Kirjoittaja)
Parviainen, Yulia (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789521368493
Tuotemuoto: Verkkoaineisto
Saatavuus: Tulossa 1.8.2024
Ilmestymispäivä: 1.8.2024
Hinta: 31,50 € (28,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Opetushallitus
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: Html
Tuoteryhmät: Ammatillinen koulutus
Palveluala
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
Avainsanat: logistiikka-ala, digikirja, tutkinnon osa
Verkkoaineisto, 2024
Html
31,50 €

LOGI 1 on digikirja logistiikan perustutkinnon yhteiseen tutkinnon osaan Logistiikka-alan työympäristössä toimiminen. Digikirjassa on kuusi jaksoa, jotka on jaoteltu tutkinnon osan ammattitaitovaatimusten pääsisältöjen mukaisiksi:

1. Mitä logistiikka on?
2. Työsuhde ja sopimusehdot
3. Työskentelyn aloittaminen
4. Turvallinen työympäristö
5. Digitaalisissa toimintaympäristöissä toimiminen
6. Kestävä kehitys

Ensimmäinen jakso johdattelee alan terminologiaan, logistiikkaketjun ja -järjestelmän toimintaan, eri aloihin sekä ammattinimikkeisiin ja työtehtäviin. Jaksojen 1 ja 6 sisältöjä voi hyödyntää myös YTO-aineiden opetuksessa.

LOGI 1 -digikirjan teoriaosuuksissa tärkeät sanat on lihavoitu ja selitetty helppotajuisesti. Kuvatukea ja havainnollisia esimerkkejä on paljon. Tehtävät on jaoteltu itsetarkistuviin ja avokysymyksiä sisältäviin perustehtäviin sekä soveltaviin tehtäviin. Jokainen luku sisältää myös suomen kieltä harjoituttavia kielitehtäviä esimerkiksi S2-oppimäärän mukaan opiskelevien tueksi. Tärkeät ja yleiset alaan liittyvät sanat sekä puhekielinen ammattislangi on koottu kirjan loppuun. Materiaali soveltuu sekä opettajajohtoiseen luokkatyöskentelyyn että itsenäiseen opiskeluun.

Tämän lisenssin voi ostaa vain oppilaitos. Oppilaitoksen tulee rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi. Saat tilausvahvistuksen jälkeen viestin digitaalisen oppimateriaalin käyttöympäristöltä. Viestissä on aktivointikoodi ja ohjeet oppimateriaalin käyttöönottoon. Oppimateriaalin käyttäminen edellyttää opiskelijan rekisteröitymistä MPASSid:llä oppimateriaalin käyttöympäristöön. Myös opettajan tulee rekisteröityä MPASSid:llä voidakseen jakaa lisenssit opiskelijoille.

Tämän lisenssin ostamalla myös oppilaitoksen opettajat (maks. 12) saavat käyttöoikeuden opiskelijan digikirjaan sekä siihen liittyvään opettajan aineistoon, joka sisältää aiheeseen liittyviä opetusvinkkejä, tulostettavia kielitehtäviä S2-opiskelijoille ja linkkiehdotuksia.

Tutustu käyttöehtoihin osoitteessa https://www.oph.fi/fi/digitaalisten-oppimateriaalien-kayttoehdot


Suosittelemme myös tuotteita