På svenska In English

Lite koll!!

Nimeke: Lite koll!!
Tuotetunnus: 9789521358975
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 17,90 € (16,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Opetushallitus
Sarja: Guider och handböcker 2
Painos: 2014
Kieli: ruotsi
Sivumäärä: 34
Tuoteryhmät: Guider och handböcker
Oppaat ja käsikirjat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: tapakasvatus, tavat (tapakulttuuri), nuoret, elämäntaito, elämänhallinta, arki, työelämä, kouluyhteisö
Vad händer när man gör bort sig? Hur ska man klä sig vid formella tillställningar? Hur möts kulturer? Vad innebär det att ha en god arbetssed i arbetslivet? Den här handboken vill få ungdomar att fundera över vikten av olika seder och bruk i livet. Samvaron flyter på lite enklare om man rannsakar sig själv och har lite koll!

I Mika Launikaris berättelser råkar ungdomar ut för helt vanliga vardagssituationer som det hade kunnat gå annorlunda i. Milla Paloniemi har tecknat serierna om ungdomarna i berättelserna. Berättelserna avslutas med övningar som gör det lättare att hantera ämnena i grupp och på egen hand.

Lite koll!! är ett utbildningsmaterial i umgängesfostran och vänder sig till elever i årskurs 7-9 samt studenter på gymnasiet och yrkesskolor. Materialet kan även användas för att stimulera till diskussion och främja ett gott uppförande i olika samarbeten mellan hemmet och skolan samt vid tillfällen då ungdomar samlas.


Suosittelemme myös tuotteita