På svenska In English

Lääkealan perusteet lääketeknikoille ja farmanomeille

Aistrich, Paula; Kivimaa, Maija
Nimeke: Lääkealan perusteet lääketeknikoille ja farmanomeille
Tekijät: Aistrich, Paula (Kirjoittaja)
Kivimaa, Maija (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789521348952
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 37,80 € (34,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Opetushallitus
Painos: 2012
Julkaisuvuosi: 2012
Kieli: suomi
Sivumäärä: 114
Tuoteryhmät: Terveys- ja hyvinvointiala
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: lääkeala, apteekit, lääkehuolto, lääkevalvonta, lääkkeet, myynti, tukkukauppa, lääketeollisuus
Oppikirja on tarkoitettu lääkealan perustutkintoa opiskeleville. Kirjassa käsitellään lääkealan toimintaympäristöjä, peruskäsitteitä ja lääkealaa ohjaavia normeja. Kirjaa voidaan käyttää opintojen aikana ja käsikirjana työelämässä.

Kirjan alkuosassa tutustutaan lääkealan toimintaympäristöistä erityisesti apteekkeihin, joihin suurin osa lääkealan perustutkinnon suorittaneista työllistyy. Sairaala-apteekkeja ja lääkekeskuksia, lääketukkukauppoja ja lääketeollisuutta käsitellään lyhyesti. Lääkekehityksen eri vaiheita esitellään kappaleessa Lääkkeen elinkaari. Lääkealan lainsäädännössä keskitytään hallinnon toimijoihin (vastaaviin viranomaisiin), lääkelakiin ja lääkeasetukseen. Lääkevalmisteiden osalta tutustutaan peruskäsitteistöön, erilaisiin lääkemuotoihin ja lääkkeiden säilytykseen. Kirjan lopussa käsitellään terveydenhuollon laitteita ja tarvikkeita sekä kemikaaleja.


Suosittelemme myös tuotteita