På svenska In English

Kielikarhu 3 Suomi toisena kielenä Oppikirja

Heikkilä-Kopperoinen, Elina; Ruutu, Sari; Saari, Elli
Nimeke: Kielikarhu 3 Suomi toisena kielenä Oppikirja
Tekijät: Heikkilä-Kopperoinen, Elina (Kirjoittaja)
Ruutu, Sari (Kirjoittaja)
Saari, Elli (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789521354274
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 35,70 € (32,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Opetushallitus
Sarja: Kielikarhu
Painos: 2. painos, 2016
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 186
Tuoteryhmät: Suomi toisena kielenä
Perusopetus
Koulutusaste: Alakoulu
Kielikarhu 3 on äidinkielen ja kirjallisuuden oppimateriaali, joka on suunnattu alakoulun 5. ja 6. luokille S2-oppimäärän opiskeluun (taso A2.1‒A2.2 (B1.1)). Kielitaidon tason mukaan se sopii hyvin käytettäväksi myöhemmilläkin vuosiluokilla.

Kirja on jaettu 12 jaksoon, joista jokaisella on oma teemansa: koulumaailma, ystävyys, erilaisuus, kaveriyhteisöt ja verkkokirjoittaminen, media, kestävä kehitys, lasten oikeudet ja velvollisuudet, vuodenkierto, historialliset tekstit ja Suomen keskiaika, Kalevala, kasvukertomukset, jännityskirjallisuus, humoristinen kirjallisuus sekä fantasia- ja scifi-kirjallisuus. Jaksojen teemojen ja tekstien vaikeustaso vaihtelee, ja monipuolisista tehtävistä voi valita, mikä on kullekin oppijalle tarpeellista ja mielekästä. Tehtävät on jaettu omiin ryhmiinsä, joista kukin harjoittaa kielen eri osa-aluetta, esimerkiksi luku- ja tekstitaitoja, sanastoa, esittämistä, kirjoittamista ja kuuntelua.

Kielikarhu on koko alakoulun kattava kirjasarja, jonka materiaalina ovat aidot teksti- ja puhetilanteet, kuten tietotekstit, erilaiset sanomalehti- ja muut mediatekstit, sadut, lasten- ja nuortenkirjallisuus sekä runot, lorut ja vitsit.

Kirjaan kuuluu myös kaksi harjoituskirjaa sekä verkossa oleva opettajan aineisto ja äänite osoitteessa oph.fi/kielikarhu.


Suosittelemme myös tuotteita