På svenska In English

Kielikarhu 2 Suomi toisena kielenä Oppikirja

Heikkilä-Kopperoinen, Elina; Martikainen, Paula; Ruutu, Sari; Saari, Elli
Nimeke: Kielikarhu 2 Suomi toisena kielenä Oppikirja
Tekijät: Heikkilä-Kopperoinen, Elina (Kirjoittaja)
Martikainen, Paula (Kirjoittaja)
Ruutu, Sari (Kirjoittaja)
Saari, Elli (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789521346002
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 33,00 € (30,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Opetushallitus
Sarja: Kielikarhu
Painos: 5. painos, 2020
Julkaisuvuosi: 2011
Kieli: suomi
Sivumäärä: 134
Tuoteryhmät: Suomi toisena kielenä
Perusopetus
Koulutusaste: Alakoulu
Kielikarhu 2 on äidinkielen ja kirjallisuuden oppimateriaali, joka on suunnattu alakoulun 3. ja 4. luokille S2-oppimäärän opiskeluun (taso A1.2‒A2.1). Kielitaidon tason mukaan se sopii hyvin käytettäväksi myöhemmilläkin vuosiluokilla.

Kirja on jaettu 12 jaksoon, joista jokaisella on oma teemansa: perhe, ystävät ja koulumaailma, leikit, sadut ja runot, Suomen luonto, eläimet ja maantieto, vitsit ja vanhat kansantarut, harrastukset, sää ja vuodenajat, media, terveys ja hyvinvointi sekä kirjallisuus. Oppilaat tutustuvat teemoihin kielikarhun seurassa. Jaksojen tekstit ja tehtävät vaihtelevat myös vaikeudeltaan. Monipuolisista tehtävistä voi valita, mikä on kullekin oppijalle tarpeellista ja mielekästä. Tehtävät on jaettu omiin ryhmiinsä, joista kukin harjoittaa kielen eri osa-aluetta, esimerkiksi tekstitaitoja, sanastoa, esittämistä, kirjoittamista tai kuuntelua.

Kielikarhu on koko alakoulun kattava kirjasarja, jonka materiaalina ovat aidot tekstit ja puhetilanteet, kuten tietotekstit, sadut, tarinat, lasten- ja nuortenkirjat, runot, lorut ja vitsit.

Kirjaan kuuluu myös kaksi harjoituskirjaa sekä verkossa oleva opettajan aineisto ja äänite osoitteessa oph.fi/kielikarhu.


Suosittelemme myös tuotteita