Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 16:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 16:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
På svenska In English

Ihmiseltä ihmiselle - sosiaaliset taidot — Harjoituskirja lapsille, nuorille

Kerola, Kyllikki; Kujanpää, Sari; Kallio, Anja
Nimeke: Ihmiseltä ihmiselle - sosiaaliset taidot — Harjoituskirja lapsille, nuorille
Tekijät: Kerola, Kyllikki (Kirjoittaja)
Kujanpää, Sari (Kirjoittaja)
Kallio, Anja (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789521354311
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 35,70 € (32,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Opetushallitus
Painos: 2013
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 200
Tuoteryhmät: Erityisopetus
Koulutusaste: Peruskoulu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: sosiaaliset taidot, harjoitukset, sosiaalinen käyttäytyminen, sosiaalinen vuorovaikutus, oppiminen, opetus
Kirja ohjaa harjoittelemaan sosiaalisia taitoja. Lähtökohta sosiaalisten taitojen oppimisen tiellä on, ettei saa väkisin ottaa toiselta kädestä mitään. On opittava pyytämään, neuvottelemaan ja vaihtamaan eli arvostamaan toista henkilöä tasavertaisena itsensä kanssa. Oppikirjan kuvista ja teksteistä välittyy ilo, joka kumpuaa yhteisöllisyydestä, yhteistyöstä ja sosiaalisesta taitavuudesta.

Sosiaalisia taitoja on nimetty 93, kuten asiointitaidot, hyvä kaveruus, häpeän tunteminen, häviämisen taito, itsehillintä, itsensä arvostaminen ja katsekontakti. Kirjoittajat ovat ehdottaneet kustakin taidosta keskustelun aiheita ja harjoituksia lapsille, nuorille ja aikuisille. Näistä lasten ja aikuisten harjoitukset esitetään rinnakkain oppikirjassa, kun taas nuorten harjoitukset ja niihin sopiva kuvitus on julkaistu verkossa osoitteessa oph.fi/oppimateriaali/ihmiselta-ihmiselle-sosiaaliset-taidot


Suosittelemme myös tuotteita