Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 16:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 16:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
På svenska In English

Hopeasepän pajasta

Seppä, Heikki; Sankila, Seppo
Nimeke: Hopeasepän pajasta
Tekijät: Seppä, Heikki (Kirjoittaja)
Sankila, Seppo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789521356582
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 33,60 € (30,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Opetushallitus
Painos: 4. painos, 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 172
Tuoteryhmät: Humanistinen ja taideala
Ammatillinen koulutus
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: hopea, sepät (ammatit), muotoilu, hopeatyöt, tekniikat, taonta, taidetaonta, korjaus
Kirjassa perehdytään hopean muotoiluun ja muotojen merkitykseen hopeasepän työssä. Käsiteltäviä aiheita ovat mm. liitostekniikat, saranat, takominen ja niveltäminen. Lisäksi teos opastaa hopeaesineiden korjaamiseen ja huoltoon sekä uusiin tekniikoihin. Kirja esittelee myös alan näkymiä ja hopeasepäksi kouluttautuneiden mahdollisuuksia nyky-Suomessa.

Teos on tarkoitettu oppikirjaksi koru- ja jalometallialan ammatilliseen peruskoulutukseen. Se soveltuu oppikirjaksi niin kulta- ja hopeasepäksi kuin metallisepäksikin opiskeleville sekä perusteokseksi jo alalla toimiville. Myös harrastajat, keräilijät ja muut alasta kiinnostuneet saavat teoksesta arvokasta tietoa.


Suosittelemme myös tuotteita