Handbok i matlagning
Lehtinen, Mika; Peltonen, Harri; Talvinen, PäiviTuotetiedot
Nimeke: | Handbok i matlagning | ||
Tekijät: | Lehtinen, Mika (Kirjoittaja) Peltonen, Harri (Kirjoittaja) Talvinen, Päivi (Kirjoittaja) Linna, Katri (Kuvittaja) Rosenstedt, Aino (Kääntäjä) |
||
Tuotetunnus: | 9789521305115 | ||
Tuotemuoto: | Pehmeäkantinen kirja | ||
Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
Hinta: | 53,60 € (48,73 € alv 0 %) | ||
|
|||
Kustantaja: | Opetushallitus |
Painos: | 4. painos, 2009 |
Kieli: | ruotsi |
Sivumäärä: | 535 |
Tuoteryhmät: | Tjänstebranschen |
Koulutusaste: | Ammatillinen koulutus |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | ruoanvalmistus, ruoka-aineet, ruokaohjeet, keittokirjat |
Handbok i matlagning lämpar sig för studerande inom hotell-, restaurang- och cateringbranschen.
Boken är en detaljerad handledning i matlagning. I den ingår bland annat kalkylering, hygien, livsmedelskunskap och egentlig matlagningslära. Basrecepten för matlagningen är utprövade recept som ger en mängd möjligheter för olika affärsidéer. Affärsidé och lönsamhet är centrala teman i hela boken.
Boken är en detaljerad handledning i matlagning. I den ingår bland annat kalkylering, hygien, livsmedelskunskap och egentlig matlagningslära. Basrecepten för matlagningen är utprövade recept som ger en mängd möjligheter för olika affärsidéer. Affärsidé och lönsamhet är centrala teman i hela boken.