Handbok i matlagning

Lehtinen, Mika; Peltonen, Harri; Talvinen, Päivi
Nimeke: Handbok i matlagning
Tekijät: Lehtinen, Mika (Kirjoittaja)
Peltonen, Harri (Kirjoittaja)
Talvinen, Päivi (Kirjoittaja)
Linna, Katri (Kuvittaja)
Rosenstedt, Aino (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789521305115
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 53,60 € (48,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Opetushallitus
Painos: 4. painos, 2009
Kieli: ruotsi
Sivumäärä: 535
Tuoteryhmät: Tjänstebranschen
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ruoanvalmistus, ruoka-aineet, ruokaohjeet, keittokirjat
Handbok i matlagning lämpar sig för studerande inom hotell-, restaurang- och cateringbranschen.

Boken är en detaljerad handledning i matlagning. I den ingår bland annat kalkylering, hygien, livsmedelskunskap och egentlig matlagningslära. Basrecepten för matlagningen är utprövade recept som ger en mängd möjligheter för olika affärsidéer. Affärsidé och lönsamhet är centrala teman i hela boken.


Suosittelemme myös tuotteita