På svenska In English

Eläinten lääkintä ja hoito — Käsikirja eläintenhoitajille

Sirkkola, Heikki; Tauriainen, Susanna
Nimeke: Eläinten lääkintä ja hoito — Käsikirja eläintenhoitajille
Tekijät: Sirkkola, Heikki (Toimittaja)
Tauriainen, Susanna (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789521353970
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 49,00 € (44,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Opetushallitus
Painos: 6. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 424
Tuoteryhmät: Maa- ja metsätalousala
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kotieläimet, tuotantoeläimet, lemmikkieläimet, hoito, terveys, eläinanatomia, eläinfysiologia, eläinlääketiede, tutkimusmenetelmät, kliininen tutkimus (lääketieteelliset toimenpiteet), kuvantaminen, laboratoriotutkimus, tapaturmat, kivunhoito, eläintaudit, eläinlääkkeet, eläinlääkintä, rokotus, kotieläinhoito, hyvinvointi, eläinsuojat, eläinten käyttäytyminen
Oppikirjan perusajatuksena on selittää, miksi eläimiä hoidetaan jollakin tietyllä tavalla. Kirjassa ei ole ohjeita siitä, kuinka paljon heiniä hevoselle pitää antaa, vaan miksi niitä on annettava. Siinä ei myöskään ole selitetty yksityiskohtaisesti erilaisten sairauksien oireita ja hoito-ohjeita, mutta selvitetään sairauksien etenemistä ja millaisiin asioihin pitäisi kiinnittää huomiota. Teos käsittelee periaatteessa kaikkia eläimiä, mutta ei yksityiskohtaisesti mitään. Marsu ja hevonen hengittävät samalla tavalla, on siis tiedettävä, miten hengitys normaalisti toimii, jotta ymmärtäisi poikkeamat.

Kirja on tarkoitettu eläintenhoitajille, eläinlääkärin avustajille ja muille, jotka työskentelevät eläinten kanssa tai harrastavat laajemmin toimintaa eläinten kanssa.


Suosittelemme myös tuotteita