På svenskaIn english

Cadeau 3

Kaarresalo, Heidi ; Leblay, Christophe; Pälviranta, Maria
Nimeke: Cadeau 3
Tekijät: Kaarresalo, Heidi (Kirjoittaja)
Leblay, Christophe (Kirjoittaja)
Pälviranta, Maria (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789521364655
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 38,00 € (34,55 € alv 0 %)


Kustantaja: Opetushallitus
Sarja: Cadeau
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 219
Tuoteryhmät: Vieraat kielet
Kouluaste: Alakoulu
Cadeau on A-ranskan oppimateriaalisarja alakouluun. Cadeau 3 on sarjan viimeinen osa, ja se sisältää vuosiluokkien 5-6 sisällöt. Aiemmista osista poiketen Cadeau 3 jakaantuu kahdeksi kirjaksi: oppikirjaksi ja harjoituskirjaksi. Cadeaussa on huomioitu uuden opetussuunnitelman mukaiset laaja-alaiset taidot. Pääpaino on edelleenkin toiminnallisissa ja vuorovaikutteisissa työtavoissa yksilöllistä harjoittelua unohtamatta.

Cadeau 3 koostuu 17 luvusta, ja oppikirjan lopussa on sarjakuvasanastot ja aakkoselliset sanastot, joihin on sisällytetty suurin osa aiempien osien sanoista. Luvut 1-9 on suunniteltu 5. vuosiluokan ja luvut 10-17 puolestaan 6. luokan sisällöiksi. A2-ranskassa materiaalia voi soveltaa oman opetusryhmän mukaiseksi.

Oppikirjan luvut rakentuvat tutuista elementeistä:

· kuvasanasto ja dialogi
· teksti
· sanasto
· kolmen luvun välein opittuja asioita kertaava peli.

Uutena aukeamatyyppinä luvussa on A la loupe -aukeama, jossa esitellään jokin kulttuurinen asia Ranskasta tai ranskankielisestä maasta. Luvuissa 1-9 kulttuuriaukeamilla tutustutaan ranskalaisiin asioihin aina parkourista Pariisin metroon. Luvuissa 10-16 taas esitellään maailman ranskankielisiä paikkoja jonkin yksittäisen asian kautta, kuten esimerkiksi sarjakuvakaupunki Bryssel, Senegalin musiikkikulttuuri ja Montrealin Cirque du Soleil. Myös tutuksi tullutta sarjakuvaa käytetään tarinankerronnassa.

Cadeau 3 -harjoituskirja valmistuu syyskuun alkuun mennessä. Opettajan opas, arviointimateriaali sekä digiharjoitukset valmistuvat syksyn aikana. Cadeau-sarjan opettajan opas on osoitteessa www.oph.fi/cadeau.


Suosittelemme myös tuotteita