På svenska In English

Ändringar och kompletteringar som berör undervisningen i A1-språket i årskurserna 1-2 i grunderna för läroplanen för den grundläggande utbildningen 2014

Nimeke: Ändringar och kompletteringar som berör undervisningen i A1-språket i årskurserna 1-2 i grunderna för läroplanen för den grundläggande utbildningen 2014
Tuotetunnus: 9789521366062
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 20,00 € (18,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Opetushallitus
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: ruotsi
Sivumäärä: 31
Tuoteryhmät: Grunder för läroplaner och examina
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: perusopetus, kieltenopetus, opetussuunnitelmat, peruskoulu, alakoulu
Grunderna för läroplanen för den grundläggande utbildningen är en nationell föreskrift utfärdad av Utbildningsstyrelsen, enligt vilken de lokala läroplanerna görs upp. Grunderna för läroplanen utgör en gemensam grund för de lokala planerna. Läroplansgrunderna styr ordnandet, genomförandet och utvecklingen av den grundläggande utbildningen och främjar en högklassig och jämlik grundläggande utbildning i hela landet.

Ändringarna och kompletteringarna i grunderna för läroplanen för den grundläggande utbildningen 2014 som berör undervisningen i A1-språket i årskurserna 1-2 innehåller beskrivningar av läroämnets uppdrag, mål för undervisningen, mål för lärandet som härletts ur målen för undervisningen, innehåll som anknyter till målen samt mål för lärmiljöer och arbetssätt. I grunderna redogörs också för handledning, differentiering och stöd samt för bedömningen av elevens lärande i A1-språket i årskurserna 1-2.

Anordnaren av grundläggande utbildning ska utifrån de här grunderna göra upp en lokal läroplan före utgången av år 2019 och ta i bruk den lokala läroplanen i januari 2020.


Suosittelemme myös tuotteita