Aasta se alkaa - Aikuisten aapinen luku- ja kirjoitustaidottomille maahanmuuttajille

Laine, Rauno; Uimonen, Eila; Wager, Maria
Nimeke: Aasta se alkaa - Aikuisten aapinen luku- ja kirjoitustaidottomille maahanmuuttajille
Tekijät: Laine, Rauno (Kirjoittaja)
Uimonen, Eila (Kirjoittaja)
Wager, Maria (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789521362224
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 33,00 € (30,00 € alv 0 %)


Kustantaja: Opetushallitus
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 200
Tuoteryhmät: Suomi toisena kielenä
Kirjastoluokka: K88.2 Suomen kieli
Kouluaste: Ammatillinen- ja aikuiskoulutus
Teos on tarkoitettu ensimmäiseksi oppikirjaksi luku- ja kirjoitustaidottomille aikuisille maahanmuuttajille. Kirja sopii maahanmuuttajille, jotka eivät ole kotimaassaan käyneet lainkaan koulua tai joiden kirjoitusjärjestelmä ei ole latinalainen. Kirjan avulla opetetaan luku- ja kirjoitustaidon perusteet sekä perehdytään yksinkertaisimpiin kielioppiasioihin. Luku- ja kirjoitusharjoitusten lisäksi siinä on runsaasti sanasto- ja kuuntelutehtäviä, joissa käsitellään jokapäiväisessä elämässä tarvittavaa sanastoa.

Aiempaa kirjaa on uudistettu vastaamaan palautekyselyssä esiin nousseita toiveita. Uudistettu painos on kuvitettu kokonaan uudestaan. Suuraakkosten ja tavuviivojen käyttöä on vähennetty. Tehtävänantoja on selkeytetty, ja eri tehtävätyyppejä kuvaamaan on laadittu symbolit.

Kirjaan on lisätty monipuolisesti erilaisia tehtäviä ja uutta sanastoa. Loppuun on koottu laaja mekaanista lukutaitoa harjoittava lukemisto arkipäiväisistä vuorovaikutustilanteista. Myös kuvanluku- ja ilmaisutaitoa kehittävien kuvasivujen määrää on lisätty.


Suosittelemme myös tuotteita