Suomeksi In English

Levaranser

Leveranssätt

När leveranssättet är avhämtning på posten levereras beställningen till närmaste postkontor.
 

Leveranskostnader

4,90 € avhämtning på posten

7,90 € leverans till mottagaren

20,00 € leverans till utlandet

 

Leveransavgiften gäller alltid en beställning. Avgiften tas ut en gång per beställning och den beror inte på antalet leveranspartier. Avgiften tas ut i samband med den första delleveransen.

 

Leveranstider

Leveranstiden beror på tillgängligheten till beställda produkter. Information om tillgängligheten till produkter lämnas alltid tillsammans med basfakta om produkten. Lagerprodukter skickas inom 1–3 arbetsdagar efter beställningen. Leveranstiderna för övriga produkter varierar enligt tillgängligheten till produkten. Leveranstiden för produkter som beställs till europeiska länder är utöver den normala leveranstiden 3–7 arbetsdagar och till länder utanför Europa 6–14 arbetsdagar.

Om en beställning omfattar flera leveranspartier faktureras de beställda produkterna per leveransparti.

Om leveransen av en produkt blir försenad väsentligt informerar vi om möjligt kunden direkt. Kunden kan avbeställa produkten om produkten inte har levererats inom den tid som har meddelats i nätbokhandeln. Kunder som har registrerat sig i nätbokhandeln kan följa upp sina beställningar där.

Avbeställning och returrätt

Kunder i nätbokhandeln har i enlighet med konsumentskyddslagen rätt att häva hela eller en del av beställningen inom fjorton (14) dagar efter att produkten har tagits emot.

Returadress vid avbeställning:
Storia Oy
Asiakaspalautus
Hakakalliontie 10
05460 Hyvinge

Tillsammans med alla försändelser skickas en returblankett som ska skickas tillbaka tillsammans med oanvända/återförsäljningsbara produkter.

Reklamationer om beställning eller leverans kan skickas till asiakaspalvelu@storia.fi

Storia Oy eller Suomalaisen Kirjallisuuden Seura ry ansvarar inte för försenad leverans i de fall försening beror på omständigheter som är utanför företagets kontroll, den på nätsidorna angivna leveranstiden är en uppskattning. Storia Oy eller Suomalaisen Kirjallisuuden Seura ry ansvarar inte för utgifter som uppstår pga. felaktig leverans, felaktigt skick eller försenad leverans.