På svenskaIn english

+
Saatavuus
+
Tuotemuoto
+
Painosvuosi
+
Tekijä (1)
+
Sarja
+
Kieli
+
Järjestys
+
Poista kaikki suodatukset

loading
Hakutuloksia 1 kpl. Voit rajata hakutulosta suodata ja järjestä -valikosta. Hakutuloksissa näytetään vain tuotteet, joissa kielenä on suomi. Näytä kaikki kielet?
Elintarvikealan perusteet — Työtieto ja ohjeet
Aho, Johanna; Keijonen, Anu; Makkonen, Pirjo; Puurunen, Päivi; Saarinen, Janiika; Schwart, Riitta; Suominen, Markku; Tarvainen, Jukka; Välimäki, Pauli A
Opetushallitus, 2009
40,50 € (36,82 € alv 0 %)
  • Tuotetunnus 9789521342400
  • Pehmeäkantinen kirja
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää