På svenskaIn English

Poskipusseja, suomuja ja siipisulkia — Pienten ja eksoottisten seuraeläinten hoitotyö

Lassila, Pilvi; Eriksson, Einar; Hirsjärvi, Paula; Mai, Rosa; Sjöberg, Gisle; Turtiainen, Elvi
Nimeke: Poskipusseja, suomuja ja siipisulkia — Pienten ja eksoottisten seuraeläinten hoitotyö
Tekijät: Lassila, Pilvi (Toimittaja)
Eriksson, Einar (Kirjoittaja)
Hirsjärvi, Paula (Kirjoittaja)
Mai, Rosa (Kirjoittaja)
Sjöberg, Gisle (Kirjoittaja)
Turtiainen, Elvi (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789521365294
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 53,00 € (48,18 € alv 0 %)


Kustantaja: Opetushallitus
Painos: 3. painos, 2020
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 472
Tuoteryhmät: Maa- ja metsätalousala
Kouluaste: Ammatillinen- ja aikuiskoulutus
Eläintenhoitaja kohtaa työssään pieneläinklinikalla, eläinhoitolassa tai lemmikkieläinliikkeessä paitsi yleisimpiä kotieläimiä, koiria ja kissoja, myös pieneläimiä ja eksoottisia lemmikkejä. Niiden hoitotyössä tarvittavaa osaamista voi ammentaa tästä ammatillisen koulutuksen oppikirjasta, joka perehdyttää kunkin lajin perusbiologiaan, ravitsemukseen ja käsittelyyn, pito-olosuhteisiin, ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon ja lääkintään sekä lajityypillisten sairauksien hoitoon eläinlääkärin avustajana. Käsiteltäviä lajeja ovat pienet nisäkkäät, kuten jyrsijät, kani, fretti ja kääpiösiili sekä yleisimmät kotona pidettävät linnut ja matelijat.

Kirja antaa myös perustiedot kotieläimiä koskevasta eläinsuojelulainsäädännöstä ja eläintenhoitajan ammattiin liittyvistä eettisistä kysymyksistä. Teoksessa on paljon valokuvia hoitotilanteista ja käytännön tietoa eri lajien ominaispiirteistä. Siitä on hyötyä myös jo ammatissa toimiville pieneläinten hoitajille, eläinlääkäreille ja kotieläinten hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Kirjan tekijät Pilvi Lassila, Einar Eriksson, Paula Hirsjärvi, Rosa Mai ja Gisle Sjöberg ovat pienten ja eksoottisten lemmikkien hoitoon perehtyneitä eläinlääkäreitä ja muita asiantuntijoita, jotka myös luennoivat alan oppilaitoksissa.


Suosittelemme myös tuotteita