Elintarvikealan perusteet - Työtieto ja ohjeet

Aho, Johanna; Keijonen, Anu; Makkonen, Pirjo; Puurunen, Päivi; Saarinen, Janiika; Schwart, Riitta; Suominen, Markku; Tarvainen, Jukka; Välimäki, Pauli A
Nimeke: Elintarvikealan perusteet - Työtieto ja ohjeet
Tekijät: Aho, Johanna (Kirjoittaja)
Keijonen, Anu (Kirjoittaja)
Makkonen, Pirjo (Kirjoittaja)
Puurunen, Päivi (Kirjoittaja)
Saarinen, Janiika (Kirjoittaja)
Schwart, Riitta (Kirjoittaja)
Suominen, Markku (Kirjoittaja)
Tarvainen, Jukka (Kirjoittaja)
Välimäki, Pauli A (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789521342400
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 40,50 € (36,82 € alv 0 %)


Kustantaja: Opetushallitus
Painos: 4. painos, 2009
Kieli: suomi
Sivumäärä: 284
Tuoteryhmät: Tekniikan ala
Kirjastoluokka: K68.207
Kouluaste: Ammatillinen- ja aikuiskoulutus
Oppikirja sisältää elintarviketeknologian, maidonjalostus-, liha- ja leipomoalan työohjeet sekä elintarvikkeiden valmistuksessa tarvittavan tietopuolisen asian. Kirja on tarkoitettu alan ensimmäisen vuoden perusopintoihin, mutta sitä voidaan käyttää myös toisen ja kolmannen vuoden opinnoissa. Kirja soveltuu myös oppisopimuskoulutukseen ja muuhun itseopiskeluun sekä jo ammatissa toimiville.


Suosittelemme myös tuotteita