Ruokaa hygieenisesti


Ruokaa hygieenisesti

Varastossa

23,00


Maija-Liisa Välimäki ja Eeva-Liisa Laakso

Hygieniaosaamista vaaditaan kaikilta, jotka käsittelevät elintarvikkeita ja tämän vuoksi elintarvikealalla työskentelevien on tunnettava Suomen lainsäädännön tärkeimmät elintarvikemääräykset. Oppimateriaali koostuu oppikirjasta ja verkkomateriaalista. Kirja antaa hygieniasta perustiedot ja verkkomateriaalin avulla voi soveltaa ja harjoitella hygieniaosaamistestiä varten.

Kirjassa on paljon kuvia ja vaikeita käsitteitä on havainnollistettu esimerkein, joten materiaalin avulla opiskelu sujuu selkokielellä. Kirjaan liittyvä verkkomateriaali on osoitteessa www.edu.fi/hygieniaosaaminen.

Oppikirjan esittelysivut

 

140 s.
Tuotanto: Opetushallitus 2014, 2. painos

Tuotenumero: 1169052, ISBN 978-952-13-5675-9

 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Matkailu-, ravitsemis- ja talousala, Ammatillinen erityisopetus